Familierecht

Familierecht

Het personen- en familierecht is een veelomvattend rechtsgebied: een echtscheiding, het vastleggen van een zorgregeling voor de kinderen, het opstellen van een ouderschapsplan en het overeenkomen van kinder- of partneralimentatie valt allemaal onder het familierecht. Vaak zijn dit kwesties waarbij naast zakelijke belangen ook emoties een grote rol spelen. U kunt van mij in deze zaken betrokkenheid verwachten, maar bovenal houd ik uw juridisch belang in het oog. Ik zie het als mijn taak om u te helpen om de juridische en emotionele aspecten van de zaak van elkaar te scheiden. Ik informeer u over de juridische mogelijkheden en help u bij het maken van een keuze voor een bepaalde aanpak.

Van echtscheiding tot naamswijziging

Heeft u hulp nodig bij een echtscheiding, een verbreking van de samenwoning, het vaststellen van kinderalimentatie of partneralimentatie, het opstellen van een zorg- en contactregeling (omgangsregeling) voor minderjarige kinderen, het overeenkomen van een ouderschapsplan, erkenning van en ouderlijk gezag over kinderen of ondertoezichtstelling en (gesloten) uithuisplaatsing? Ik sta u graag bij.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Uiteraard vallen er meer kwesties onder het personen- en familierecht dan hier nu opgesomd waar u mee te maken kunt krijgen, zoals bijvoorbeeld adoptie, gerechtelijke vaststelling van het vaderschap en naamswijziging. Ook voor deze kwesties kunt u bij mij terecht. Mocht u twijfelen of ik u kan helpen, neem dan geheel vrijblijvend contact op om uw vraag voor te leggen.