Referenties

Referenties

Regelmatig mailen mijn cliƫnten mij na afloop, als de procedure is afgerond of de overeenkomst is getekend, hoe ze mijn dienstverlening en de samenwerking hebben ervaren. Ik deel deze referenties graag met u.

Ik vind het een duidelijk verweerschrift, ik ben er weer eens stil van!

Ik wil je toch graag bedanken voor hoe je dit traject met mij, met ons hebt gedaan. Ik heb je ervaren als deskundig, ook op het emotionele vlak. Dat maakt dat ik je kon vertrouwen en dit traject, en de begeleiding bij voor mij belangrijke en moeilijke beslissingen, in jouw handen durfde te leggen. Dank daarvoor.

Beste Rianne, wil nogmaals benadrukken dat ik blij ben hoe je de zaak opgepakt hebt, super. Ontzettend bedankt voor je hulp!

We hebben gewoon gewonnen! Dankzij jouw kundigheid, eerlijke houding, nauwgezetheid en doorzettingsvermogen hebben wij dit voor elkaar.

Dank voor de prettige samenwerking! En de goede afloop.

Hartelijk dank, u heeft mij tot rust gebracht door het vertrouwen dat u overbrengt.

Fijn dat we het nu kunnen afsluiten. Ik ben erg blij dat jij er was om ons erdoorheen te loodsen. Het waren roerige tijden maar ik ben enorm trots dat we het netjes hebben gedaan. Niet met rancune (hoewel ik die wel voelde), niet met haat of expres de tegenpartij pijn willen doen of een hak willen zetten. Niets van dat alles. En dat is echt aan jouw heldere blik te danken. Dank dat je al onze pijn uit de brieven en verweer hebt geschreven. Ik kan mijzelf recht blijven aankijken in de spiegel.